fredag 17 januari 2014

De första...


Första pärlhyacinterna är inhandlade!
Lika ljuvligt varje år...

Vill önska en
  trevlig fredagskväll!

(PS: Min svägerska har ett litet "hemma hos" - inlägg
härifrån vårt hem i julas på sin blogg.
Titta in där så får ni se på en riktigt pysslig kvinna!
Inlägget hittar ni här!  :-)

4 kommentarer:

 1. Jag har också pärlhyacinter nu! Köpte i torsdags. Känns vårigt men så tittar jag ut och vi har snöstorm ;). Det är okej med snö för min del. Jag gillar det. Vår inne och vinter ute. Blir bra!

  Kram

  SvaraRadera
 2. Pärlhyacinter har jag inga men väl tulpaner på rot, nej lök menar jag förstås, de börjar knoppas nu...blir mysigt. Jag hade redan varit inne på svägerskans sida eftersom jag följer henne....visste inte att ni "hörde ihop" och blev därför extra glad när jag kände igen dig på bilden....så kul i den här bloggvärlden, även om man aldrig har träffats i verkliga livet så känns det så mysigt och nästan som att man känner varandra. Själv är jag så glad och tacksam för alla go´a bloggvännerna som läser och följer och skriver små kommentarer hos mig, det är verkligen sådant som sporrar en till att fortsätta även när lusten tryter, för det gör den ibland, emelllanåt kan det gå ett litet tag mellan inläggen. Just nu har jag ingen dator men har fått låna herr´ns en stund ikväll, så då vill det till att skynda sig och skriva lite och kika runt.
  Ha nu en riktig skön vecka.
  Kram .

  SvaraRadera
 3. Härligt med pärlhyacinter och så bra att man kan spara dem och sätt ut i trädgården

  SvaraRadera
 4. Så fina! Och visst är de allra första extra fina? En dos vår som påminner om allt det härliga som komma skall. Snart.

  Ta hand om dig och ha en fin helg.♥

  Varm kram
  Lotta

  SvaraRadera