torsdag 28 maj 2015

Den vackraste...


Där utanför fönstret...
...står bukettapeln redo att börja blomma.
Den vackraste.


Hela busken är alldeles full av sprickfärdiga 
rosa-vita knoppar.Det är ju då man helst vill vara hemma.
Och bara njuta av blomningen.
Inte missa något.


Något år, någon gång i livet
önskar jag mig att vara ledig i maj månad.


Och bara få hänföras.

Det vore fint.

6 kommentarer:

 1. Alla borde vara lediga maj! Och speciellt du som har en sådan vacker buske. Vi måste också vara ledig i juni för då blommar ju honungsrosen. Och i juli för då är det ju dags för lavendel och salvior och solhattar. Ja, då är det väl lika bra att vi tar augusti också, så vi är säkra på att inte missa något :)
  Kram
  Katarina

  SvaraRadera
 2. Vackert! Visst är det så att vi skulle vara lediga i maj när allt är som finast. Hoppas du får en skön och ledig helg, kram Suss

  SvaraRadera
 3. Så vacker den är, skulle gärna ha en sådan. Får googla på den, och se hur stor den blir.
  Din uteplats är så jättemysig.
  Kram Maria

  SvaraRadera
 4. Håller helt med dig! Kan nästan bli vemodig av att det är så himla mycket som ska ske just nu både på jobb och privat. Jag vill vara i min trädgård och njuta och stöka runt lite bara. Någon gång.... ska jag göra som skomakaren och stänga igen mellan hägg och syren och bara njuta.
  Eller varför inte maj-september.....Det vore något!
  Det positiva med kylan nu är alla fall att blommorna håller lite längre. Fin ljusstake vid fönstret.och så fina skuggväxter i förra inlägget.
  Kram Annika
  Kram Annika

  SvaraRadera
 5. Ja, maj månad är onekligen den vackraste. Gillar din uteplats och färgen på hortensian! Bukettapeln är fin den också:-).

  Kram Eva

  SvaraRadera
 6. Åh, så vackert! En bukettapel hade vi där vi bodde förut. Otroligt vacker buske. Du har så fint i din trädgård. Och nu blev jag så glad över dina tulpaner. Angelique...så heter de ju, mina gamla tulpaner. Finns bara en liten kvar, och jag hade glömt namnet på dem. Men nu vet jag, tack för det. Kram

  SvaraRadera