måndag 29 december 2014

Ledighet


Vet ni vad jag brukar längta mest efter
när jag tänker på ledigheten?

Jo, då längtar jag efter morgnarna!
Efter att få läsa tidningen och dricka te
så länge som jag själv vill,
och sedan sitta och titta på nyhets-morgon på tv!

Hela förmiddagen!


Så det är det jag gör nu.
Tänder en brasa, dricker te och tittar
på nyhets-morgon.


Killarna sover ännu,
och jag har hela dagen framför mig.


Det är precis det här
jag längtar efter när jag stressar till jobbet
om morgnarna!

 Det är det här
som är ledighetskänsla för mig!

6 kommentarer:

 1. Visst är det en skön känsla! Jag tokgillar också långa frukostar. Hihi, vi sitter fortfarande kvar vid frukostbordet:)
  God fortsättning
  Kram Maria

  SvaraRadera
 2. Håller helt med dig. Så skönt med dessa mornar, jag brukar börja med en promenad först men sen blir det lååång frukost. Kram Suss

  SvaraRadera
 3. Hur härligt som helst! Tänk att vi människor har nog ganska olika tankar kring ledighet. En del tänker att då hinner man en massa saker och de stiger upp kl 7 och sen har de saker inbokade hela dagarna, roliga saker. För andra, som för mig tex, är det precis som du skriver, att läsa tidningen och dricka te i lugn och ro. Jag tittar också gärna på nyhetsmorgon :). Sköna dagar!

  Kram

  SvaraRadera
 4. Precis min melodi också! Just det där att inte behöva klä på sig och stressa iväg på morgonen - det är ledighet! och känslan på kvällen innan att inte bekymmra sig över att klockan blir för mycket innan läggdags!
  Kram Cathrine

  SvaraRadera
 5. Vet att det är fler än du som gillar just det att slippa skynda sig iväg och ut i kylan på morgonen......utan istället sitta och kura inne med te, tidning eller vad det nu kan vara.....Det har vi också gjort förra veckan men nu började jobbet igen....några dagar.....Hoppas du njuter riktigt nu då!
  Kram/Nettan

  SvaraRadera
 6. Jag håller med dig! Att få bara "skrota" runt i mysdress eller morgonrocken fram till lunch om man vill ;) Det är ledighet det! =)
  Kram och gott nytt år!
  /Maria

  SvaraRadera